La Plaça Mercat d’Olot celebra set anys d’èxit tot i no voler “baixar la guàrdia”

Aquest diumenge es van complir set anys de la inauguració de la nova Plaça Mercat d’Olot. Amb una pandèmia pel mig, no ha sigut fàcil, però l’Associació de Placers considera que l’evolució ha sigut molt bona.


Jordi Vilarrassa, president de l’Associació de Placers: Aquests set anys les valoracions són positives. La gent d’Olot s’estima molt el mercat. La veritat és que molt contents.

Pep Berga, alcalde d’Olot: Han passat set anys i fa il·lusió recordar quan es va posar en funcionament aquesta plaça. Sobretot, també recordar l’obra, quan hi havia aquell enorme forat. Són molts records i el que és el millor és set anys després veure que bé que ha funcionat la plaça.

A més, han assegurat que un dels reptes del futur és no abaixar la guàrdia i innovar. Un gran exemple d’aquesta innovació va ser la botiga on-line. Fa gairebé un mes es va presentar la nova plataforma en línia per adquirir els productes al mateix Mercat o a domicili.

Jordi Vilarrassa, president de l’Associació de Placers: Penso que tenim un mercat dels millors de Catalunya. Està molt ben fet, es va fer molt ben fet des del primer dia. El repte és anar mantenint les instal·lacions i el producte i mai baixar la guàrdia del que hem fet aquests set anys.

També s’ha volgut destacar que cada vegada arriben més turistes a conèixer de forma expressa i adquirir producte de la Plaça Mercat.