Sant Joan Plural presenta un conjunt de propostes per als pressupostos municipals

El grup d’ERC a l’oposició a Sant Joan les Fonts, Sant Joan Plural-AM, ha volgut destacar un conjunt de propostes per als propers Pressupostos Municipals. El regidor republicà, Joan Timonet, n’ha volgut destacar tres.


Joan Timonet, regidor de Sant Joan Plural-AM: A la Canya, la reforma del camp de futbol amb la instal·lació de gespa artificial. A Begudà, la creació d’una pista polivalent i un parc infantil. I a Sant Joan, crear una partida per adquirir el parc de Can Miquelet i destinar-lo a equipament públic.

La formació també ha proposat altres actuacions pel nucli de la Canya, com ara, instal·lar proteccions davant la terrassa del Bar Ventolà per evitar danys en cas d’accident, substituir i millorar la senyalització dels noms dels carrers a la Roureda i millorar el sistema de clavegueram del carrer Llevant.

Isabel Rigat, portaveu de Sant Joan Plural-AM: Aquestes propostes tenen per finalitat incorporar actuacions que abastin els diferents nuclis del municipi, alhora que pretenen dur a terme accions de millora.

El partit també ha mostrat interès per arreglar l’aparcament de l’església i del cementiri de Begudà o crear una línia d’ajuts als propietaris del nucli antic de Sant Joan les Fonts perquè rehabilitin els habitatges. El partit ja ha posat a disposició de l’equip de govern les propostes, perquè les pugui valorar i incorporar al pressupost municipal.

x