Creu Roja Garrotxa inicia la campanya de recollida de joguines per Nadal

Un any més Creu Roja Garrotxa concentra bona part dels seus esforços per aquestes dates a la campanya cap infant sense joguina. Enguany fan falta al voltant d’unes 500 joguines per a uns 230 infants, i l’entitat ha decidit fer un pas més respecte altres edicions. Enguany realitzen la iniciativa ‘Arbre dels desitjos’: després d’haver fet un taller de sensibilització amb les famílies necessitades de regals, aquestes han pogut esbrinar quines són les joguines concretes que demanen els seus fills o filles.


Marta Puigferrer, Creu Roja Garrotxa: Aquests infants han escrit tots un desig dintre els cors i els voluntaris de l’entitat ha fet el cors i tothom qui ho vulgui pot venir a Creu Roja a recollir aquests cors. I abans del 20 de desembre el cor se’l quedaran i ens faran entrega el regal. I nosaltres abans de Reis farem arribar aquests regals als infants.

Paral·lelament, qui vulgui participar de la campanya comprant el regal que ell desitgi, ho pot fer igualment fins el 20 de desembre i portant-lo a Creu Roja Garrotxa.

Com sempre Creu Roja fa èmfasi a la necessitat que les joguines siguin noves, educatives, no bèl·liques, creatives i que promoguin més la cooperació i no pas la competitivitat. Això i que tothom qui compri joguines ho faci de manera responsable.

Laia Vilanova, Creu Roja Garrotxa: Intentem conscienciar a tota la població la importància que la joguina sigui educativa. No només que ensenyi a sumar, restar, l’abecedari… i sinó també que pugui socialitzar, aprendre valors, a comunicar-se…

Durant els caps de setmana del mes de desembre, alguns supermercats i establiments d’Olot també faran recollida de les joguines. Les joguines han de ser de menys de 30 euros.