L’equip Juvenil ‘A’ de la Unió Esportiva Olot vol mantenir-se a Lliga Nacional

La victòria el 14 de juny del 2021 davant el Vic Riuprimer convertien a l’equip Juvenil A de la Unió Esportiva Olot en conjunt de Lliga Nacional 22 anys després. Però, a banda d’això, també significava un gran repte per als jugadors. Un repte que ha començat aquesta temporada amb partits contra equips de la talla del Barça B, l’Espanyol B, la Damm, el Llagostera o el Girona B.


Roger Vidal, entrenador UE Olot: “Nosaltres tenim clar el nostre objectiu. Aquest primer any a la categoria, salvar-la. Per això, treballem tant als entrenaments i per sumar un punt hem de fer les coses molt ben fetes”.

L’equip presenta una estructura setmanal molt marcada i estable, amb entrenaments intensos i dinàmics.

Arnau Forés, jugador UE Olot: “Són molt intensos, molt posicionals i amb molta pilota, perquè som un equip que vol jugar amb pilota”.

El club dóna molta importancia a adquirir una consolidada base futbolística i aquesta idea es veu reflectida en els numerosos debuts amb el primer equip que han protagonitzat juvenils, com ara el propi Arnau Forés, Guillem Terma o, fins i tot, David Pedrosa. Els jugadors del filial de l’Olot, el Sant Jaume de Llierca, Marc Pijuan i Joel Ferrés, que l’any passat van ser claus en l’ascens del juvenil a Lliga Nacional, també han sumat minuts amb el primer equip. La història d’un equip que mereix ser explicada. En tot cas, encara queda molta feina per fer. El futur d’aquests jugadors només acaba de començar.

x