L’Hoquei Olot visita un Vilanova que encara no ha guanyat cap partit aquesta temporada

A priori l’Hoquei Olot té, aquest cap de setmana, una bona oportunitat de tornar a sumar punts a l’OK Lliga Plata, davant un Vilanova que encara no ha guanyat cap partit aquest curs. Jordi Garcia, però, alerta que el rival d’aquest dissabte ha perdut els seus duels per pocs gols i que busquen un punt d’infecció que els pugui capgirar la dinàmica. Per l’Hoquei Olot el partit podria anar bé per distanciar-se, una mica, de les posicions de descens.


Jordi Garcia, entrenador Hoquei Olot: Ens toca un rival complicat però un rival directe. Aniria bé treure eles tres punts allà, però sabem que serà complicat. Han perdut molts partits, per pocs gols de diferència. No han tret cap punt però potser canvia la dinàmica guanyant un partit (esperem que no sigui aquest cap de setmana), després en tornen a guanyar-ne un altre, i poden estar completament diferent de la situació que es troben ara.

Segons el tècnic de l’Hoquei Olot, és un equip que té un estil de joc senzill, però que tot allò que fa ho fa bé i espera un rival més aviat defensiu.

Jordi Garcia, entrenador Hoquei Olot: és un equip que defensa molt bé. Té clares les coses que ha de fer i pel que he vist, d’altres partits, probablement es tanqui al darrere i miri d’aprofitar-se d’errors nostres i fer contres.

Els olotins visitaran una pista on l’afició també apreta de valent. Ho faran sense Joan Sedano, que està pràcticament recuperat de la lesió i està agafant minuts amb el segona catalana de moment, a l’espera que pugui tornar abans o després de Nadal. El duel, dissabte a les nou del vespre