Matinal esportiva a Olot per commemorar el dia internacional de les persones amb discapacitat

Aquest divendres 3 de desembre Olot commemorarà el dia internacional de les persones amb discapacitat amb una jornada esportiva, en el marc d’una proposta treballada entre l’Ajuntament d’Olot i l’àrea d’esports, Mifas i La Coordinadora.


Serà a partir de les deu del matí al Firal i hi participaran una setantena d’alumnes de l’Escola Malagrida i l’escola Greda, en el marc de les activitats escolars al pavelló dels divendres. Allà els hi esperaran dos amfitrions que els explicaran de primera mà com és l’esport adaptat: el jugador de pàdel adaptat olotí  Pau Martín i el seu company Jose Luís Montoya. La primera part constarà d’una ronda de preguntes per entre participants i ponents per conèixer i sensibilitzar envers la diversitat funcional i després, es duran a terme pràctiques d’esport adaptat, a través del vòlei, tennis i bàsquet.

Marc Busquets, Esports i lleure Olot: L’objectiu és fer un parell de voltes a les tres estacions. Es ara un familiarització amb cada un dels esports, esmorzarem i després farem una mica de competició.

Enguany la Coordinadora d’aquesta jornada també ha volgut vincular la jornada amb una activitat cultural, que es durà a terme el cap de setmana del 18 i 19 de desembre, amb l’espectacle de circ d’un companyia francesa: ‘La Barca àcida’, amb ‘El final és al nit’, el diumenge 19 a les cinc de la tarda al teatre principal, i on també es duran a terme tallers pensants per a totes les persones i totes les capacitats.

x