Garrotxa Domus arribarà als establiments adherits a Turisme Garrotxa

La Fundació EuroPACE i Turisme Garrotxa van signar aquest dimecres un conveni de col·laboració per ampliar el servei de Garrotxa Domus als establiments turístics associats a Turisme Garrotxa. Aquests podran gaudir d’un assessorament energètic gratuït que els permetrà utilitzar fonts d’energia renovable i incrementar la seva eficiència i estalvi energètic.


Gemma Canalias, presidenta de Turisme Garrotxa: El sector turístic està totalment compromès amb la sostenabilitat. Té ganes de dur a terme vàries accions.

Els establiments, amb aquest conveni, disposaran de més espais per adequar-se al model de desenvolupament turístic de la comarca, basat en la Carta Europea de Turisme Sostenible.

Pere Macias, president EuroPACE: A casa nostra tenim un model turístic basat en mitjans establiments, sense grans hotels, sinó amb moltes cases reconvertides que ofereixen serveis turístics de tot tipus. La lògica diu que hem de fer aquest salt, assessorar també aquestes empreses turístiques.

Un gran avanç per a la comarca i essencial per encarar el camí cap a la transició energètica.

x