Turisme Garrotxa dibuixa un pont de la Puríssima amb el 95% d’ocupació i “notablement millor” que el 2019

Gemma Canalias, presidenta de Turisme Garrotxa: La previsió per aquest pont és notablement molt millor que l’any 2019. Estem en previsió d’una ocupació del 95% de mitjana. 


Turisme Garrotxa celebra la previsió per aquest proper pont de la Puríssima que tindrà lloc del 4 al 8 de desembre. Pel que fa al tipus d’allotjament, ha s’ha detectat un augment en l’ocupació en càmpings i cases rurals. En tot cas, asseguren que es troben encara pendents de reserves i anul·lacions d’última hora, tant perquè un dels membres dels visitants es troba en quarentena o perquè no disposa del certificat covid. L’entitat ha justificat l’augment d’ocupació d’aquesta manera.

Gemma Canalias, presidenta de Turisme Garrotxa: Som un territori que tenim uns serveis que es poden gaudir a l’aire lliure. El tipus d’allotjament permeten molt estar a l’exterior.

La previsió dibuixa que la gent s’estigui unes tres nits de mitjanaa a la comarca. El perfil majoritari és familiar, tot i que s’ha notat un augment dels grups de famílies que s’uneixen per quedar-se en càmpings i cases rurals. En aquest sentit i pel que fa a les activitats, també s’ha notat un augment en les reserves de visites guiades. Una millora respecte fa dos anys que fotografia un escenari també més optimista.