A la fi, El Mini podrà celebrar la seva desena edició

Tercer intent de celebrar la desena edició del MINI. Finalment i després de molts entrebancs, sembla que l’organització ho aconseguirà. Amb mesures però amb moltes ganes després de dos anys, torna la música independent a la capital de la Garrotxa. Just quan es va decretar el tancament pel coronavirus, el festival estava en marxa, i s’havia fet tan sols un concert. Ara, apareixen en escena amb una programació digne d’un retorn tant esperat.

Marc Busquets, La Química: “Trobàvem de rebut mantenir la paraula als grups que havien d’actuar aquell any 2020. Hem mantingut pràcticament tots els noms”.

Un dels canvis més destacats serà el format. Per normativa sanitària no es podran dur a terme els concerts en petits menjadors ni en espais tant singulars com es feia, sinó que es farà tot a l’Orfeó Popular Olotí i la Sala El Torín.

Joan Colomo, Alba Carmona, Clara Andrés, Jordi Serradell, Kàfkia, Adam Giles Levy o  Roger Usart actuaran al Mini del 3 al 8 de desembre.

Un festival com aquest té l’essència en espais molt petits i amb concerts molt propers, i tot i les restriccions, des de La Química, organitzadors del festival, esperen mantenir el caràcter del Mini. Tota la programació es pot consultar al web elmini.net.

 

x