Bellapart: “Aquest premi ens impulsa. Afrontar nous reptes va amb el nostre ADN”

Amb seu a les Preses, Bellapart és una empresa especialitzada en el disseny i l’enginyeria constructiva, i ha estat reconeguda com la millor PIME del 2021 en els premis Carles Ferrer Salat, que concedeix la patronal Foment del Treball Nacional de Catalunya. Els guardons es van atorgar ahir a la tarda en un acte al MNAC de Barcelona on hi ha assistit el rei Felip VI i  Pere Aragonès, entre d’altres. Des de l’empresa han rebut amb il·lusió aquest reconeixement a la feina ben feta.


Sara Arbós, directora general Bellapart: “Suposa un reconeixement i ens anima a continuar endavant i millorant, com hem fet sempre. Ho portem en el nostre ADN”.

El premi és un reconeixement a “la innovació i la sostenibilitat” d’aquesta empresa i al fet que aposta per la internacionalització, a la creació d’ocupació i la formació dels seus treballadors. Entre els seus projectes més recents, la firma garrotxina destaca la cúpula de vidre del nou hotel Ritz Madrid, el terra i barana de vidre del primer pis de la Torre Eiffel o la façana de vidre d’un centre comercial de Dubai.