DinàmiG obre un procés de selecció de 20 candidats per a l’àrea de metall de Simon a Olot

La multinacional de material elèctric Simon busca incorporar personal per a l’àrea de metall de la planta d’Olot.

Vanessa Cid, responsable de Recursos Humans de la planta de Simon a Olot: Nosaltres fem unes peces molt concretes que són les que van a dintre dels endolls o bé que fabriquem i distribuim per a altres plantes del grup. És important que [els nous contractats] parteixin de la formació que nosaltres necessitem per poder estar a les premses autòmates o les premses contínues.

L’Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament d’Olot-Mas les Mates, integrada a DinàmiG, realitzarà un procés de preselecció en col·laboració a l’empresa per a un grup de 20 candidats.

Els interessats poden informar-se i presentar la seva candidatura als següents enllaços fins al 9 de gener. A nivell competencial, no es demana formació prèvia però sí un bon coneixement de català i/o castellà, aptituds per treballar en equip, orientació per a l’ordre i per al treball de qualitat. L’Àrea d’Ocupació de DinàmiG realitzarà les diferents proves per valorar els requisits exigits i serà l’empresa qui escollirà els candidats que s’ajustin més al perfil.

Vanessa Cid, responsable de Recursos Humans de la planta de Simon a Olot: Sobretot han de tenir molt bona actitud per voler treballar. Ens és igual d’on vinguin, d’on siguin o l’edat que tinguin, és igual. L’actitud és el que ens marcarà que es puguin incorporar amb nosaltres.

Aquestes persones es beneficiaran de la formació com a operari auxiliar de fabricació que s’oferirà des de Simon Academy. La multinacional està en vies d’homologar un certificat de professionalitat oficial i amb valuidesa a tot el territori nacional per treballar com a operaris d’operacions auxiliars de fabricació mecànica a l’empresa o en altres companyies de la comarca.

Vanessa Cid, responsable de Recursos Humans de la planta de Simon a Olot: No ens podrem quedar tothom que passi per la nostra formació. Retornarem a la societat personal format amb un grau més alt d’ocupabilitat.

DinàmiG ha detectat en aquest darrer trimestre de l’any un augment de la demanda per part d’empreses de la comarca per formar persones a través de figures com el certificat de professionalitat i poder-les especialitzar així en algun àmbit específic.

L’aposta pel disseny i la innovació de Simon ha portat al grup a rebre el Premi Nacional de Disseny que atorga el Ministeri d’Economia, coincidint amb l’any del seu centenari. Empresa líder al mercat estatal, ha consolidat la seva presència a més de 90 països. El seu equip el formen 4.000 professionals a tot el món i té implantació pròpia a 15 països, nou d’ells, amb centre productius.

x