La UE Olot afronta el difícil repte de treure punts del camp del Sant Andreu

La Unió Esportiva Olot visita aquest diumenge a un Sant Andreu que només ha cedit un punt en sis partits com a local. Un Olot que ve de deixar-se punts en les darreres jornades i que necessita una altra victòria per omplir-se de confiança.


Albert Carbó, entrenador UE Olot: El que necessitem és una victòria que ens faria que n’arribessin més seguides, n’estic segur.

Els barcelonins són sisens a la lliga i només tenen dos punts menys que els de la Garrotxa.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: El Sant Andreu és un equip molt combinatiu, amb bon joc amb pilota, jugadors experimentats a la categoria, joves, de 4-3-3, amb gent a l’a`rea contra`ria quan t’arriben. Haure d’estar al cas del seu posicionaments i el joc amb pilota.

La Unió Esportiva Olot no compta amb cap baixa tret de la d’Oriol Ayala, un jugador que estan trobant a faltar en defensa, pe`ro que ja està començant a entrenar en grup.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Va tenir un inici de temporada sensacional i s’ha notat la baixa d’Ayala. És un futbolista important per nosaltres i jo calcula que en una o dues setmanes ja el podem veure amb minuts, al partit.

Un Sant Andreu Olot que, atenent-nos a les estadístiques, hauria de donar gols, donat que compta amb els dos màxims golejadors del grup 5è de Tercera: Germán Fassani i Sergi Arranz, amb set gols cadascun.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Un duel de golejadors i som uns privilegiats de tenir Sergi Arranz, nosaltres, i internarem que faci més gols i que quedi per sobre de Fassani.

El partit entre el Sant Andreu i la Unió Esportiva Olot es podrà seguir en directe per Olot Televisió diumenge a partir de dos quarts d’una del migdia.