L’Hoquei Olot va merèixer més però se’n va anar de buit de la pista del Vilanova (3-2)

Segurament per ocasions i per joc l’Hoquei Olot no mereixia anar-se’n, aquest dissabte, amb una derrota de la pista del Vilanova, que va aconseguir la primera victòria de la temporada, però el cas és que els de Jordi Garcia se’n van anar de buit d’una pista, a priori, propícia per puntuar-hi.


Nil Rodríguez va posar per davant l’Hoquei Olot a la primera part en aquesta acció. Seguidament David Lecha va posar l’empat pel Vilanova. A falta de pocs segons per arribar al final de la primera part Ferran Sacrest va tornar a posar per davant els olotins.

A l’inici de la represa, Gerard Bertran enviava la bola al pal en aquesta falta directa. Poc després Ignacio Garrido posava el dos a dos en el marcador en aquest llançament llunyà. Nil Rodríguez va tenir una bona opció en un 1 contra1  davant el porter però no va poder ser. El Vilanova anava a més i Jose López hauria pogut posar per davant el seu equip en aquesta falta directe. Finalment, Ignacio Garrido posaria el 3 a 2 definitiu gràcies a aquest gol des de més enllà del mig de la pista. Aniol Mangas va tenir una opció d’empatar el matx en aquesta falta directe però el porter local, Pol Ferrer, la va aturar.

Segona derrota consecutiva d’un Hoquei Olot situat en posicions de descens. Aquest cap de setmana rebran els cuers: el Raspeig alacantí.

x