La UE Olot fa un cop d’autoritat al Narcís Sala i goleja el Sant Andreu (0-3)

Dosi d’esperança aquest migdia al Narcís Sala. L’Olot s’enfrontava aquest diumenge a un Sant Andreu que no havia perdut cap partit a casa i que només hi havia encaixat una diana. Després de tres partits sense aconseguir la victòria, ha sigut el dia per trencar la ratxa. I això que la primera meitat, l’Olot ha tingut la pilota menys temps que de costum. La possessió l’han tingut els visitants, que han intentat fer mal, sense èxit.


A la represa, s’ha vist un altre Olot. Al minut 49, Sergi Arranz, ha obert el camí de la victòria, culminant de forma excel·lent una passada de Bigas. Però és que cinc minuts després, una bona assistència bombejada de Killian l’ha tornat a recollir Arranz per picar-la per sobre el porter. L’Olot ja guanyava per dos gols de diferència. El Sant Andreu ha fet tot el possible per intentar retallar distàncies. Èric López gairebé supera Batalla. Zaka, per part de l’Olot, també han intentat situar la tercera diana. I, de fet, el conjunt vermell ho ha aconseguit en un contraatac. Ferri López, amb un xut ajustat, ha col·locat el 0-3 definitiu. L’Olot és líder, amb 25 punts i un partit més jugat que els seus perseguidors.

x