Bars i restaurants apliquen, resignats, l’obligatorietat del passaport Covid

És la imatge del cap de setmana llarg que acabem de passar. Qui hagi decidit anar a dinar o sopar a fora o anar a prendre alguna cosa en algun bar, hauria d’haver estat obligat a ensenyar el passaport Covid abans de consumir. A la Garrotxa s’ha aplicat escrupolosament la mesura i els clients ja anaven preparats i predisposats a ensenyar el seu passaport Covid.


Eva Linares: “Jo com a clienta, estant vacunada, no tinc cap problema. Ja em sembla bé”.

Cristina Roca: “Es necessita una persona expressament per vigilar això, considero que pels empresaris és un problema, però a mi com a clienta no em suposa cap problema”.

Aquesta és l’altra cara de la moneda. Els responsables dels locals han estat els responsables de fer complir la mesura. Amb cues a les entrades i amb alguns problemes logístics ho han aconseguit, però s’han trobat amb més d’un incident difícil de gestionar.

Àfrica Martín, restaurant S’olivera: “Sempre ens toca a nosaltres. No som els qui hauríem de vigilar això.m Tot són entrebancs a l’hora de treballar”.

No entenen per què ells sí i altres sectors no i es senten, una vegada més, castigats per l’empitjorament de les dades.

Això sí, millor passaport Covid que restriccions d’aforament o tancament. Als gimnasos i les residències també ha entrat en vigor aquesta obligatorietat.

 

x