Clara Poch i Marçal Calvet tancaran la desena edició del Festival Elmini

El duet acústic protagonitzat per Alba Carmona va sonar aquest diumenge a la tarda a l’Orfeó Popular Olotí amb una música tradicional flamenca partint del concepte de la música popular de diversos països.


Alba Carmona, cantant: Encantada, perquè m’encanta aquest festival. Ja vaig venir fa uns anys amb la formació Las Migas. Va ser un concert que recordo molt bonic a la Sala El Torín. Aquest lloc és increïble quan he arribat. L’Orfeó és preciós.

Tot això en un Festival Elmini que afronta els seus darrers dies. L’Associació Cultural La Química ha admès que estan contents, tot i que no està funcionant tant com esperaven. El canvi de data del març al desembre o el context de pandèmia, possibles respostes.

Alba Agustí, representant de l’Associació Cultural La Química: El festival està anant bé. Hem notat que el públic que hem tingut en els altres festivals que ha respòs de manera massiva, en aquest cas, no ha sigut així.

Dissabte a la nit un centenar de persones a la Sala El Torín també van veure actuar la banda de rock Kàfkia. Per accedir-hi, els assistents van haver de presentar el seu certificat covid.

Jordi Arbat, cantant de Kàfkia: Sortim una mica de l’angoixa interior que tothom té una mica. D’aquelles coses que al final són quotidianes, però no se senten tant.

Alba Agustí, representant de l’Associació Cultural La Química: Està venint gent i li està encantant el cartell i les propostes que estem portant. Sobretot, ens agrada molt que hi hagi una interacció entre públic i artista.

La desena edició es tancarà aquest dimecres a les 8 de la tarda a la Sala El Torín, amb la nova proposta de Clara Poch i Marçal Calvet, que presentaran el seu últim treball ‘Fortuna’.

x