Culinarium estableix la seva 24a botiga i ho fa al centre d’Olot

El comerç olotí compta des de fa uns dies amb un nou establiment al carrer Sant Rafel. Culinarium és una empresa catalana amb més d’un segle i mig d’història i des de fa poc compta amb una botiga a Olot, la 24a del total que tenen repartides per tot Espanya. Els primers dies estan sent de benvinguda als nous clients, tot fent sortejos, com els que es van poder veure divendres a la tarda. Un cop dins l’establiment, una allau d’estris i maquines de cuina tant per aficionats com per a professionals.


Esther Castro, responsable màrqueting Culinarium: Estem en plena expansió i la idea és anar creixent per tot arreu i vam veure que a Olot hi feia falta un establiment especialista en tema culinari. Pots trobar des d’estris per a cuina aficionat, professional, àrea de cocció, take away, àrea d’ordenació, plats, coberts i tema postres (màquines, batedores, motlles…).  

Productes per a tots els gustos i per a tot tipus de persona. Més o menys aficionada a la cuina. Productes rebaixats de preu i, com no podia ser d’una altra manera en les dates que ens trobem, productes, també, de Nadal.