Dos detinguts per furtar i vendre les joies d’una dona gran de Sant Joan les Fonts

Una dona de 48 anys, de nacionalitat equatoriana, i un home de 56 anys, de nacionalitat espanyola, veïns de Sant Joan les Fonts, van ser detinguts a Olot per un delicte de furt.

Els Mossos d’Esquadra han informat que a principis del mes de novembre van rebre la denúncia d’una dona d’edat avançada que els va explicar que li havien desaparegut nombroses joies del seu domicili. Va explicar que aquestes desaparicions van coincidir després que una veïna de Sant Joan les Fonts s’oferís a fer-li companyia i a fer-li les tasques domèstiques de la casa després que l’anciana patís un accident i es trenqués el peu.

La veïna li hauria robat múltiples joies,valorades en uns 18.000 euros aprofitant-se de la bona fe i la vulnerabilitat de la senyora. Aquestes joies havien estat venudes en botigues de compravenda d’or d’Esplugues i Hospitalet de Llobregat, Olot i Vic per part d’ella i d’un altre home.

Els detinguts, ella amb antecedents previs, van passar a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.