Exhibició del CPA Olot a un Pavelló d’Argelaguer que va rebre el club amb els braços oberts

El Club de Patinatge Artístic Olot va fer una exhibició de les coreografies d’aquesta temporada, com a resultat de la col·laboració entre el municipi i el club olotí. El pavelló del poble es va omplir per veure les coreografies amb què les patinadores han competit aquest any. Els assistents les van rebre amb els braços oberts i molta il·lusió, en el comiat de la temporada per al CPA Olot.


Ricard Planiol, entrenador del CPA Olot: Tenim cinc actuacions. Són tres grups de xou i dues actuacions de grups d’individuals. Una modalitat una mica més diferent, amb salts i piruetes.

Núria Roig, veïna d’Argelaguer: Molta il·lusió, perquè és un privilegi. És un poble petit i tenim la sort que venen a fer-nos aquestes exhibicions.

Es tracta d’una col·laboració entre l’Ajuntament d’Argelaguer i el club olotí que fa anys que es duu a terme i té una molt bona rebuda.

Artur Ginesta, alcalde d’Argelaguer: Per nosaltres són imprescindibles. Elles necessiten un lloc per entrenar. A més del carinyo que els hem agafat, sempre ens fan aquesta exhibició per a les festes de Nadal.

Les patinadores del Primer Equip van representar el ball que les va convertir en campiones del món per 13a vegada. Ho va veure de molt a prop la patinadora Mireia de Cruz, que va patir un ictus a finals d’octubre i ara es troba en procés de recuperació. El CPA Olot va fer entrega d’un guardó molt especial.

Mireia de Cruz, patinadora del CPA Olot: És un reconeixement que fan per tot l’esforç i el sacrifici. Tot el que comporta el patinatge.

Les noves coreografies de cara la nova temporada encara estan al forn. Les competicions de grups de xou començaran a partir del març de l’any que ve.

x