Gastant Keks anima a la gent a iniciar-se en el món de les curses d’orientació en l’estrena de la lliga comarcal

Aquest diumenge Gastant Keks estrenarà una Lliga Comarcal d’orientació, que inclourà un total de sis proves que es duran a terme entre Olot, Riudaura i la Vall d’en Bas. Diumenge a partir de dos quarts de deu del matí les pistes d’atletisme d’Olot acolliran la primera cursa, en format microsprint i serà solidària, també, per La Marató de TV3.


Alba Trabal, Gastant Keks: Ho fem bàsicament perquè la gent que no ha fet mai orientació comenci a prova l’esport i veure si li agrada i per a la gent del club seran, també, una bona manera de fer hores d’entrenament.

El club olotí ha preparat dos circuits que poden fer tan adults com menors. El menors de 12 anys es recomana que participin amb adults. També es permetrà fer grups de quatre participants, tot i que hauran d’estar assegurats. Les proves que ha preparat Gastant Keks seran assequibles per a tothom i transcorreran més aviat per ciutat que no pas bosc.

Aquesta lliga comarcal és una gran oportunitat pels participants més petits. Actualment Gastant Keks compta amb una escoleta de poc menys de deu infants que entrenen un dia a la setmana i ara podran, també, competir a la Garrotxa. També permetrà que més nens i nenes s’animin a fer créixer el grup de petits d’aquesta entitat olotina. L’orientació és una disciplina esportiva molt tradicional als països nòrdics i a casa nostra va fent passos per créixer cada dia. Poden trobar tota la informació sobre el nou rànquing comarcal de gastant Keks al seu portal (https://gastantkeks.cat/)