L’Hoquei Olot vol guanyar el primer partit a casa davant el Raspeig, el cuer d’OK Lliga Plata

El Club Hoquei Olot s’enfrontarà aquest dissabte al vespre davant el cuer de la lliga, el Club Patí Raspeig. Després de la derrota per 3 gols a 2 a Vilanova i la Geltrú i amb dues decisions arbitrals polèmiques, l’equip està convençut que aquesta és una gran oportunitat per aconseguir la primera victòria a un Pavelló d’Esports d’Olot, que s’espera que estigui a vessar.


Jordi Garcia, entrenador de l’Hoquei Olot: És un equip de la part baixa. Juguem a casa. Treure una mica la pressió d’haver de guanyar. Volem intentar fer un partit maco i jugar bé, que ho estem fent.

El Raspeig només ha aconseguit empatar un partit de les set jornades disputades fins ara. La resta de duels els ha perdut. L’entrenador de l’Hoquei Olot, Jordi Garcia, preveu un equip alacantí que es tancarà al darrere i que farà servir la seva arma principal, el veterà de 38 anys, Jaume Arche, que ha marcat cinc dianes en sis partits.

Jordi Garcia, entrenador de l’Hoquei Olot: Jo crec que estan tranquils i si no, els hi transmetré tota la tranquill·litat del món. Estem jugant bé, estem sent superiors a la majoria de partits que hem jugat. Els resultats no acompanyen, però aquestes ocasions on la bola no acaba d’entrar acabaran revertint-se.

En l’últim matx a casa, els olotins van aconseguir un empat a 5 gols contra el Sant Cugat en un partit que guanyaven per 4 gols a 1. Aquesta vegada, els groguencs esperen que l’electrònic doni la primera victòria a casa.

x