La patinadora del CPA Olot Mireia de Cruz està en procés de recuperació de l’ictus sofert fa gairebé dos mesos

En el marc de l’exhibició del CPA Olot a Argelaguer, vam poder veure de ben a prop la campiona del món fa poques setmanes al Paraguai, Mireia de Cruz. L’esportista olotina de 19 anys va patir un ictus el passat 23 d’octubre. Va passar primer per l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa i posteriorment va ser traslladada al Josep Trueta de Girona.


Mireia de Cruz, patinadora del CPA Olot: Aquests dies ja és una altra cosa tot. Va ser un gran espant, però per sort ara ja estic bé i amb ganes de recuperar-me al 100%.

Però com està anant aquest complex procés de recuperació?

Mireia de Cruz, patinadora del CPA Olot: Molt llarg. És un procés molt lent. Al final ja estava cansada d’estar a l’hospital. Després em vaig haver d’esperar per a l’operació. Molt llarg.

En tot cas, aquest cap de setmana, va poder ser a Argelaguer per veure de ben a prop l’últim ball de les seves companyes. El darrer ‘Trampa mortal’, de fet, va anar dedicat a ella. El president del CPA Olot, Miquel Sagués, va deixar anar les paraules ‘Va per a tu, Mireia’, abans que les patinadores comencessin la represenació. Tot plegat en un dia en què la Mireia va rebre un guardó ben especial.

Mireia de Cruz, patinadora del CPA Olot: Un reconeixament que fan per tot l’esforç i el sacrifici. Tot el que comporta el patinatge.

Un reconeixament ben merescut.