La UE Olot vol acabar l’any a l’Estadi Municipal amb victòria i amb el possible retorn d’Oriol Ayala

La Unió Esportiva Olot vol seguir amb l’embranzida agafada a Sant Andreu aquest diumenge a casa contra el Sants, un equip que combina joves jugadors en progressió i futbolistes experimentats a la categoria.


Albert Carbó, entrenador UE Olot: Amb pilota hem de demostrar com contrarestar el seu posicionament i sense pilota, agafar-nos en el bon treballa fet contra el Sant Andreu, individualment i col·lectivament: defensivament concedir molt poc i aprofitar-nos del talent en atac que tenim.

Ara bé, Carbó guarda bé el record del partit contra el Granollers, equip també de la part baixa ai amb el qual només van poder sumar un punt. No val a confiar-se davant un Sants, que tot i haver sumat només tres victòries fins al moment, ha aconseguit puntuar davant rivals aspirants a pujar de categoria.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: No ens hem de confiar per jugar conta un equip que està en descens, Serà un partit difícil: ha empatat contra l’Hospitalet, contra el Peralada…

Albert Carbó compta amb tots el seus jugadors tret d’Èric Vilanova, que compleix el cicle de targetes grogues. Oriol Ayala ja ha entrenat amb l’equip aquesta setmana i no és descartable que sigui convocat i jugui algun minut.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Veurem les sensacions i el context de partit, però si Ayala està disponible, comptarem am ell per si l’equip el necessita.

La Unió Esportiva Olot fa una crida a l’afició, a animar al seu equip en el que serà l’últim partit del 2021 a l’Estadi Municipal. Serà diumenge a partir de dos quarts de cinc de la tarda.

x