Tura Soler i ‘El pantà maleït’, a Les Planes d’Hostoles

El pantà maleït narra la història, o el que se’n sap d’ella, de les morts de Susqueda l’any 2017. L’assassinat d’una parella al pantà continua essent avui un misteri amb molts enigmes per resoldre. No s’ha trobat l’arma homicida, es desconeix el mòbil del crim i no està clar on es van cometre els assassinats.


Tura Soler, periodista i autora del llibre: “Tants enigmes susciten més interès. Els casos que estan per resoldre i estan oberts, tenen molta atenció per part de la gent”. 

La periodista de successos d’El Punt, Tura Soler, ha publicat un llibre farcit de dades, de descripcions, de relats, de fets provats i  molts altres per provar… Una història que va deixar el país consternat i que encara té pàgines per esclarir. Un treball d’investigació que l’autora, acompanyada d’una altra periodista de successos, Anna Punsí, va presentar ahir a Les Planes d’Hostoles, el municipi garrotxí més proper al lloc dels fets.

El llibre ja està a la venda, i el rerafons de Susqueda, un lloc que sembla maleït i envoltat de misteri, genera intriga envers els successos, accidents, tragèdies i crims que hi han passat al llarg del temps.

x