Gran partit de l’Hoquei Olot davant el Raspeig (3-1): primera victòria a casa i primer triomf com a local a l’OK Lliga Plata

L’Hoquei Olot ha vençut aquest dissabte el primer partit com a local aquesta temporada, i el primer de la història del club a l’OK Lliga Plata. Els de Jordi Garcia han sigut superiors al Raspeig alacantí, cuers a la lliga, i han pogut sumar la segona victòria d’aquest curs, per 3 gols a 1.


Inici de partit amb arribades per part dels dos equips. Avui, però, l’efectivitat i la sort, han estat més del costat dels olotins, a diferència d’altres partits. Marc Prat ha obert la llauna gràcies a un llançament des de més enllà del mig de la pista. Poc després, l’Hoquei Olot ha aprofitat molt bé una contra: Ferran Sacrest encara a porteria, dispara i del refús, Aniol Mangas, hàbilment, col·loca el dos a zero. El Raspeig, però no s’ha arronsat i pràcticament a la següent jugada que ha tingut, Óscar Pérez ha posat el dos a un, resultat amb què s’arribava al final de la primera part.

A l’inici de la represa l’Hoquei Olot ha anul·lat pràcticament al Raspeig, que amb prou feines tenia arribades i ocasions. Una falta comesa dins l’àrea sobre Nil Rodríguez ha permès a l’Hoquei Olot agafar més avantatge en el marcador. Joan Mangas no ha pogut aprofitar, de primeres, l’ocasió a través del penal, però sí de segones, aprofitant el refús del porter i posant el 3 a 1. Els de Jordi Garcia, però, s’ho han passat malament per uns moments: l’àrbitre ha xiulat penal favorable als alacantins, però Guillem Raurell, altre cop Guillem Raurell, ha tornat a donar tranquil·litat al seu equip, aturant el llançament d’Ángel Velasco. Poc després el Raspeig ha tingut una falta directe a favor, després que els olotins arribessin a les deu faltes, però novament Guillem Raurell ha aturat la bola, aquest cop a Antonio Ruano, i la victòria s’ha quedat a Olot.

Jordi Garcia, entrenador CH Olot: Necessitàvem aquesta victòria i més a casa perquè l’afició se la mereix. Avui hem fet un partit perfecte de principi a fi. Hem sabut mantenir el resultat quan tocava, apretar quan havíem d’apretar. I al final hem tingut opcions de fer més gols, quan ells s’han obert.

Alfonso Lozano, entrenador Raspeig: Els dos gols que ens fiquen al principi, han tingut una mica de fortuna. Però el aprtit ha estat disputat i el que està clar és que nosaltres no podem fallar una falta directa i un penal.

Amb aquesta victòria l’Hoquei Olot torna a sortir de la zona de descens, en la que s’hi mantindrà una jornada el Raspeig, que no aconsegueix sortir de la cua de la classificació del grup sud de l’OK Lliga Plata.

x