La UE Olot podria recuperar la solidesa defensiva amb Carles Mas i Uri Ayala

La Unió Esportiva Olot podria recuperar ara la solidesa defensiva que li ha faltat durant tantes jornades, de les botes de Carles Mas i Uri Ayala. Després de patir una fractura cranial en el partit amistós de pretemporada a Royalverd contra el Barça B, el central de Banyoles, Carles Mas, ja fa uns partits que ha tornat a disputar minuts amb la samarreta vermella. Diumenge, contra el Sants, titularitat i gol.


Carles Mas, defensa de la UE Olot: Cada cop millor. Estic content, perquè tenia una mica de por que no tingués cap molèstia a nivell muscular. De moment, el cos m’està respectant, en aquest sentit. Agafant confiança i agafant minuts. Espero que cada cop millor i amb més energia.

I de Mas passem a Uri Ayala. El defensa gironí va entrar per Gerard Batalla i va poder disputar uns minuts davant el Sants. Fa tres mesos, Ayala va patir una lesió a l’adductor de la cama dreta a les acaballes del partit contra el Girona B a l’Estadi Municipal. Ara, assegura que ja es troba completament recuperat.

Uri Ayala, defensa de la UE Olot: Al principi va ser una mica dur. Vaig patir la mateixa lesió a l’altre adductor i sabia al que m’enfrontava. Va ser dur i xocant tornar a passar per la mateixa lesió. Crec que ho he portat força bé.

Dels equips de la part alta de la classificació, els d’Albert Carbó han sigut els més golejats durant les primeres 15 jornades. Han encaixat 15 gols.

x