Sant Jaume inclourà en els pressupostos del 2022 una nova zona esportiva al polígon

El nou centre sociocultural de Sant Jaume de Llierca serà una realitat l’any 2022, i estarà operatiu, com a molt tard, el primer trimestre del 2023. ÉS un equipament que el poble necessita des de fa anys i ara ja només està pendent de la licitació del seu projecte constructiu.


Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca: “És un projecte molt important, estem parlant de més de 500.000 euros que el consistori assumeix en gran part, amb l’ajuda del Pla d’Obres i Serveis”.

A banda d’aquest equipament, també hi ha un altre projecte que a l’Ajuntament destaquen, i és el de la construcció d’una nova zona esportiva, amb pàdel i pista poliesportiva, a la zona del polígon industrial.

Des de l’Ajuntament es gestionarà un pressupost que superarà el milió i mig d’euros, dels quals uns 600.000 aniran destinats a les inversions. Pel què fa a la Brutau, es té previst invertir-hi, a l’espera de la compra de la finca, per poder planificar-ne usos a través de comissions i tècnics.

x