Els comerciants de la plaça del Mig denuncien que el fred converteix l’espai en un “perill”

Sembla que ni la catifa de goma ni l’herba artificial han eliminat els problemes de la plaça del Mig d’Olot. Els comerciants de la zona han denunciat que el fred ha convertit l’espai en un “perill” i que els veïns que hi circulen continuen relliscant i caient. Ells mateixos han assegurat que aquest dimarts al matí ja hi van caure quatre persones, dues d’elles, gent gran.


Jordi Tallant, propietari del Restaurant El Mig 9: La plaça patina. Antigament venien aquí i tiraven salt. Ara mateix, sembla que la plaça està oblidada. És un perill. Com a mínim, el més lògic seria posar un cartellet que digués, ‘atenció, que patina’. Sembla que estiguem abandonats de la mà de Déu.

Sergi Planas, perruquer: Que busquin la inversió que han fet pedaç sobre pedaç i que vegin què surt més a compte. Que vegin què surt més a compte. Solucionar-ho o anar posant pedaços que no solucionen res. La gent cau igual i al final algú es farà mal de debò.

Loreto Pagès, comerciant: La gent té por de caure. Abans de trepitjar vigilen per veure si poden caure o no. Tenen por.

Maria Àngels Blázquez, comerciant: Als botiguers ens afecta molt, perquè la gent se’n va a donar la volta per no passar per aquí al mig.

Tal com expliquen, els botiguers troben a faltar més preocupació per part de l’Ajuntament d’Olot. El consistori ha seguit repetint aquest any les mesures de contenció per a les problemàtiques existents a la plaça. L’antic president de la Comunitat de Propietaris i Veïns de la plaça del Mig, Jordi Rovira, considera que el criteri de la construcció de la nova plaça va ser “adequat”.

Jordi Rovia, ex president de la Comunitat de Propietaris i Veïns de la plaça del Mig: Vull recalcar que el criteri crec que va ser adequat de voler fer un pas atractiu per la gent, però bé, hi ha moltes places que també es glacen durant l’hivern i potser no se’n parla tant com la plaça del Mig.

La solució, encara no la saben els botiguers, però reclamen molta més atenció de la que han tingut fins ara. Olot Televisió s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament, que ha assegurat que segueix treballant al respecte.

x