Joan Soteras tornarà a presentar-se per ser president de la FCF i promet no apujar res econòmicament als clubs si surt reelegit

Aquest dijous el president de la FCF, Joan Soteras, va fer valoració d’aquests 3 anys de mandat que porta. Un mandat marcat pel COVID durant els dos darrers anys. Al 2022 es duran a terme eleccions a la presidència i Joan Soteras s’hi tronarà a presentar. Ahir va fer, fins i tot, promeses electorals

Joan Soteras, president FCF: Jo em tornaré a presentar a la reelecció. Us ho anuncio. Perquè crec que he d’acabar una feina inacabada. I si surto president altre cop, no apujaré res als clubs, com he fet durant els darrers 3 anys.

Ena quest sentit, Soteras creu que el COVID no li ha permès dur a terme objectius que tenia en ment, és per això que té clar què és el que necessita prioritàriament la federació.

Joan Soteras, president FCF: El pal de competició, el nou reglament. Acabar de sanejar la FCF econòmicament, que gairebé la tenim sanejada. I és quan obra que tinc començada i la vull acabar.

Soteras assegura que la té sanejada en un 90%. L’encara president, també es planteja com a repte blindar la federació per evitar expolis. El que demana Joan Soteras és una campanya electoral neta.

Joan Soteras, president FCF: Jo respecto totes les opcions que puguin haver-hi per ser president, dintre de la legalitat i de dir veritats.

Soteras va explicar, també, del que està més orgullós de la feina feta en aquests tres anys.

Joan Soteras, president FCF: Orgullós puc estar de la campanya Tots som un equip, que mai ningú de la vida s’havia recordat del futbol territorial. I també de la creació de la comissió econòmica de la federació, una eina clau per posar ordre a una federació que se n’anava cap avall sense fre i podia acabar malament.

I des del punt de vista del president, poca autocrítica a fer fins al moment. Aquest dijous, no va parlar d’accions concretes.

Joan Soteras, president FCF: Suposo que he fet equivocacions, segur, però n’he fet perquè he fet moltes coses. Però quan m’he equivocat d’alguna cosa, sempre he intentat solucionar-ho immediatament.

Les eleccions seran l’any que ve. El que encara no s’ha confirmat, però, és quan.

x