Les Planes d’Hostoles recupera aquest dissabte el Concert de Nadal que podrà veure’s a Olot TV el 24 i el 25 de desembre

Demà dissabte a les 6 de la tarda, les Planes d’Hostoles recuperarà el Concert de Nadal de la Coral Retorn Planenc, després que l’any passat s’hagués de cancel·lar a causa de la pandèmia. S’ha plantejat un concert íntim però amb vocació de gran concert, sense corals convidades, però Retorn Planenc es farà acompanyar pels solistes de l’Orquestra Barroca de Barcelona. En aquest concert, la coral planenca celebrarà el centenari que no va poder celebrar l’any passat. Per a aquesta ocasió, Miquel Oliu, fill de les Planes d’Hostoles, estrenarà la peça ‘Da pacem’, composta especialment pels 100 anys d’història de Retorn Planenc.

Narcís Arnau, president de la Coral Retorn Planenc: Aquest any hem decidit fer-ho nosaltres sols. Serà igualment especial perquè estrenarem una peça que Miquel Oliu Nieto, que va rebre el Premi Reina Sofia de composició, ha compost oper a nosaltres amb motiu del centenari una peça que estrenarem en aquest concert, ‘Da pacem’. A part d’això, hem preparat un repertori clàssic de nadales, cançons de bressol i també farem alguna estrena que serà una sorpresa. I, si tot va bé, aquest cap de setmana farem el concert de Nadal que no vam poder fer l’any passat.

El concert es podrà veure a Olot Televisió el proper 24 de desembre, la Nit de Nadal, a 2/4 de 10 del vespre, la diada de Nadal, a les 3 de la tarda, i també el dia 1 de gener a les 10 del matí.

x