Unes 900 persones, testimonis de la Quina del Circ per celebrar el primer aniversari de Circusland

El passat 18 de desembre de 2020 es va inaugurar la primera fase de Circusland, el Palau Internacional de les Arts del Circ, a Besalú. Un any després, unes 900 persones van ser testimonis aquest cap de setmana de la Quina del Circ per tal de commemorar el primer aniversari de la inauguració.

Genís Matabosch, director de Circusland: Vam decidir no fem una quina, sinó fer-ne dues. Vam viure la Besalú Comedy Quina, amb Toni Albà i el Sr. Barragan i estem vivint la primera Quina del Circ, amb grans atraccions internacionals.

L’espai on tradicionalment s’han celebrat les quines al poble, el Pavelló d’Esports, va acollir un total de 12 quines cantades. Enmig de totes elles, els assistents van poder presenciar tres actuacions de circ internacionals, una del cèlebre malabarista Rafael de Carlos, del faquir Testa i, tal com veuen a les imatges, del jove guineà Papi Flex, el contorsionista extrem mereixedor d’un passi d’or a Got Talent 2019. Els germans Giang Brothers van concloure les actuacions.

Genís Matabosch, director de Circusland: Ha estat excepcional. Realment màgic i increïble. No oblidarem mai aquesta gran acollida, fregant gairebé els 900 quinaires a cadascuna de les cites.

La periodista Mariona Comelles i la carismàtica vedette d’El Molino de Barcelona Merche Mar també van ser algunes de les cantaires del joc. Un primer aniversari que va comptar amb molt bona rebuda per part del públic.

x