L’obra de Karris ja es pot veure pels carrers de Nova York,a la mostra internacional ExpoMetro

L’obra de l’artista olotí, Antoni Carrera ‘Karris’, ja es pot veure aquests dies pels carrers de Nova York, a la mostra internacional ExpoMetro street Nova York. Com ja vam explicar fa uns dies, Karris ha estat un dels 800 artistes seleccionats per participar en aquesta mostra d’art internacional que es fa durant aquest mes de desembre a la ciutat nord-americana de Nova York. Karris proposa un obra on s’hi pot veure l’skyline d’una de les ciutat més conegudes del món amb els diversos elements que hi ha: l’estàtua de la llibertat o el One World Trade Center, entre d’altres. L’obra ha estat feta amb acrílics daurats, que donen llum i color a l’obra. Karris és un dels màxims exponents del surrealisme figuratiu mediterrani.

x