Unes 30.000 persones passen per Can Trona en els 5 anys de vida del centre

L’any 2016 es va inaugurar el Centre de Cultura i Natura de la Vall d’en Bas, Can Trona. Des de llavors, el centre ha evolucionat i en els seus cinc anys de vida unes 30.000 persones han visitat l’espai. Aquesta xifra representa unes 6.000 persones cada any.

Laura Canalias, directora de Can Trona: Estem molt contents dels resultats que ha donat l’equipament. Al principi, potser costava més que la gent vingués. Hem aconseguit un públic més fidel que ens repeteix.

Aquesta fidelitat és un dels valors que més es destaca durant aquests cinc anys. Però, quin perfil de visitants té Can Trona?

Laura Canalias, directora de Can Trona: Tenim un públic més familiar que venen als tallers i sortides. Tenim un públic més adult que és consumidor del Docs del mes.

El centre també es mostra satisfet amb els objectius aconseguits.

Laura Canalias, directora de Can Trona: Estem contents, perquè a escala de patrimoni s’han fet un munt d’avenços a la Vall, tant a l’hora de conservar-lo com a l’hora de difondre’l. Hem fet diferents sortides, cicles de xerrades, documentals i hem generat molt de material.

També s’ha remarcat el treball conjunt amb les universitats, com ara la UAB i la UDG, i les escoles. Les desenes d’entitats i associacions de la comarca que hi han col·laborat, un element a destacar.

x