Els Pastorets tornaran a Olot aquest cap de setmana

Tornen els Pastorets. I ho fan amb força a Olot amb representacions de nivell. Com sempre, l’Orfeó oferirà l’obra de la Sarsuela, després de mantenir viva la flama l’any passat amb Les Cançons dels Pastorets, respectant la normativa sanitària.


Joan Naspleda, director musical: “Era una manera de mantenir viva la flama, així aquest any no tenim la sensació d’haver-nos aturat tant de temps”. 

Havien de ser tres les representacions que es faran a l’Orfeó Popular Olotí però finalment seran dues, la primera aquest diumenge a partir de les 19.00 i la segona la setmana següent, el dia 2 de desembre, a la mateixa hora.

D’altra banda, Els Pastorets dels Catòlics també han suspès algunes representacions però tornaran aquest 2021. Ho faran també aquest diumenge, a les 19.00 al Teatre Pere Serrat, amb l’esperit de música i de fe habituals i també amb un nou repartiment.

Santi Jou, sector dramàtic Els Catòlics: “Reivindicant el paper de la dona, veurem pastores, i també hi haurà més novetats al respecte. Perquè les dones han de guanyar el protagonisme que, de fet, han tingut al llarg de la història”.

Els Pastorets d’Olot, que també es representaran al Teatre Principal el dia 2 a les 18.00, són uns dels més antics de Catalunya. L’obra va ser escrita el 1880 i, un any més tard per culpa de la pandèmia, celebra el 140è aniversari. Així, Els Pastorets dels Catòlics volen retre homenatge a totes les persones que hi han col·laborat d’una forma o altra.

x