La Garrotxa recupera un dels actes més emblemàtics del Nadal: el Pessebre Vivent de Joanetes

Joanetes recupera un dels esdeveniments més populars, tradicionals i emblemàtics del Nadal garrotxí: el Pessebre Vivent de Joanetes. Després que l’any passat s’hagués de celebrar d’una manera una mica particular i dins del cotxe, enguany torna el format de sempre. En aquesta edició, que tot i les restriccions i la COVID-19 no han faltat els centenars de voluntaris de cada any, s’ha inclòs una novetat: un túnel del temps.


Lluís Juvanteny, pessebre vivent de Joanetes:Aquest any tornem al pessebre de sempre només que aquest any fem un túnel del temps. Reculem uns 100 anys enrere, com si el fet de Nadal hagués passat a Joanetes .Dins del túnel, és un túnel vegetal, hi fem les 4 estacions. Trobarem l’Anunciació i després ja arribarem a la plaça de l’església on trobem un mercat i les diferents escenes. L’hem escurçat una mica, fem les mateixes escenes però les hem acostat una mica. Això fa que sigui molt lleuger i molt agraït d’anar-hi caminant.”

El Pessebre Vivent de Joanetes tindrà lloc demà dia 25 a partir de les 7 de la tarda, i el 26, 1 i 2 a partir de les 6 de la tarda. L’entrevista completa, la podran veure aquest vespre al Magazine d’Actualitat Cultural d’aquesta casa, el MACExprés, aquest divendres amb un canvi d’horari, a 2/4 de 9 del vespre i sempre que ho vulguin, a la carta.

x