Arrenca amb molta força el Pessebre Vivent de Joanetes

El Pessebre Vivent de Joanetes va arrencar el dia de Nadal amb molta força en unes dues primeres jornades molt concorregudes. A l’entrada, xocolata calenta i coca. I més enllà de l’entrada, uns 300 actors i figurants representant desenes de les escenes més tradicionals.


Lluís Juvanteny, organitzador del Pessebre Vivent: Estem molt contents. Ens ha vingut força gent. El temps també ens acompanya, no fa fred. És molt acollidor. Hem d’anar amb compte, però al ser a l’aire lliure, la gent ho respecta molt.

Una de les primeres novetats del pessebre és el canvi de recorregut i la incorporació de l’anomenat túnel del temps. L’objectiu és que el visitant viatgi cent anys enrere abans d’entrar de ple al Nadal de Joanetes. També s’han pogut presenciar escenes noves.

Lluís Juvanteny, organitzador del Pessebre Vivent: Aquest any d’escenes bíbliques en tenim tres o quatre. També tenim el mercat i la matança del porc. Aquest any ho hem canviat, portem trossos de carn i fem botifarres. També n’hi ha una de nova que ensenya com es treu la mel.

També els hem volgut preguntar als visitants la seva opinió. Molts d’ells no és la primera vegada que el venen a veure.

Nil Ventura: Sóc de Vilafranca del Pendès i ella és d’Olot. Em va portar fa tres anys aquí per primer cop i cada any hem repetit. Venim, perquè és molt entretingut i ens ho passem molt bé.

Neus Ferrer: La veritat és que hem repetit cada any i segurament l’any que ve tornem. Està molt preparat i és molt recomanable.

David Muñoz: Vinc d’Olot. Feia molts anys que no veia el pessebre vivent. Venia de petit i està molt diferent. Les escenes són molt fidels. És un lloc privilegiat. Un lloc molt maco i ho recomano molt.

Totes aquelles persones que s’ho hagin perdut, tindran l’oportunitat de tornar a veure el pessebre els dies 1 i 2 de gener.

x