Els infants de Sant Joan les Fonts fan cagar el tió i col·laboren amb la Marató de TV3 amb el 15è Caliu Nadalenc

Dia de Sant Esteve. Un dia immillorable perquè els veïns i veïnes de Sant Joan les Fonts tornessin a celebrar el Caliu Nadalenc, després que l’any passat s’hagués de celebrar de forma diferent per la pandèmia.


Isabel Rigat, presidenta de l’Associació de Comerciants: L’any passat el que vam fer és que si ens enviaven una foto amb el tió, els hi portàvem casa per casa el regal. No hem deixat mai de fer el tió.

Aquest any, però, ja s’ha pogut tornar a recuperar el format habitual en una 15a edició molt acollidora. Els nens i nenes han fet cagar el tió gegant instal·lat a la plaça Major, però abans han hagut de fer una activitat.

Isabel Rigat, presidenta de l’Associació de Comerciants: Per fer aquesta activitat, fem pagar 3€ destinats a la Marató de TV3 i fan una activitat. Aquest any fan una cosa per posar a la porta de les cases.

Àstrid Espinosa: Hem volgut cagar el tió i ens han dit que podíem fer un element per decorar l’arbre de casa.

Íngrid Espinosa: Estic molt contenta del Nadal i que poguem cagar el tió.

Els regals han sigut diversos, com ara una bossa que dóna l’associació, un paquet de fulls de paper, llaminadures, iogurts i llibretes. L’activitat s’havia de celebrar la setmana passada, tot i que es va decidir aplaçar-la pels fets ocorreguts al poble en relació al crim masclista. No ha faltat la xocolata desfeta i la coca per a tots els assistents.

x