La dona, amb un paper protagonista als Pastorets dels Catòlics d’Olot enguany

140 +1. L’any passat s’hauria celebrat una efemèride que la pandèmia va obligar a posposar a aquest 2021. Els Pastorets dels Catòlics tenen enguany en la dona un paper protagonista, amb pastors del sexe femení i amb una destacada presència en el repartiment. Fer entrar la dona als Pastorets era un dels grans objectius que s’han complert a Olot, en una funció tradicional però que ha de deixar pas a tothom, inclosos els joves, la gran assignatura pendent dels Pastorets d’Olot.


Santi Jou, sector dramàtic Els Catòlics d’Olot: “Sempre seran benvinguts. Ja siguin actors o gent que pugui ajudar en qualsevol àmbit. Veiem que falta gent jove i que no entren al teatre a veure els Pastorets i és una cosa que ens agradaria que passés”.

I és que en una obra que ha resistit tants anys, és fonamental que s’hi impliquin les generacions que venen per darrera.

Els Pastorets seran novament interpretats, com en el cas de l’orfeó, el proper diumenge dia 2. En aquest cas no es faran als Catòlics sinó al Teatre Principal d’Olot.

x