Uns Pastorets amb mascareta però més vius que mai tornen a l’Orfeó

Uns Pastorets clàssics… però amb mascareta. La imatge al damunt de l’escenari de l’Orfeó Popular Olotí impactava, però com a mínim va ser possible que s’hi interpretessin Els Pastorets dos anys després. Una obra sense novetats respecte d’anys anteriors però amb la tradició i l’essència nadalenca com a al·licients principals.


Més de cent anys de tradició i un públic entregat a l’obra, de la qual molts dels diàlegs es coneixen pràcticament de memòria.

Marta Puig, directora dels Pastorets de l’Orfeó: “És l’obra que s’ha fet sempre. Hi va haver uns anys on no es va fer, per la guerra i per altres motius, però és tradició. Sense Pastorets sembla que no hi hagi Nadal”.

Els Pastorets han tornat superant limitacions d’aforament, mesures de seguretat i moltes dificultats. I és que una obra que ha aguantat una guerra, una dictadura i centenars de contextos diferents es mereix que la gent s’hi entregui i se la faci seva.

x