Els infants de Montagut i Oix donen la carta als Reis al campament reial

Abans de l’arribada de Ses Majestats a la Garrotxa, els patges i carters treballen de valent per recollir la carta als Reis de tots els infants de Montagut i Oix i pobles del voltant. Precisament per això, aquest dilluns desenes d’infants van assistir al campament reial ubicat darrere de l’església del poble.


Patge Reial de Montagut i Oix: Ha sigut un any molt difícil, pel tema de la covid, però hem pogut arribar fins a Montagut un any més. Venen molts de nens de Montagut i arreu dels pobles amb molta alegria i content de veure’ns.

Els patges entregaran la carta a Ses Majestats que arribaran al municipi dimecres, perquè puguin repartir durant aquella mateixa nit tots els regals que els han demanat els més menuts. N’hi ha de tots colors, la majoria són joguines.

Naia Pareja: Un taller de ceràmica, una cosa per la manicura, coses per als papes i una cosa de màgia.

Roger Pujals: Un patinet elèctric, una torra, una tauleta i una bici elèctrica.

Xènia Pujals: Una guitarra, nines i un cotxet.

Un senzill, però emocionant, recorregut per visitar el seguici reial, abans de l’esperada arribada dels Reis Mags.

Patge Reial de Montagut i Oix: El pensat era pujar fins a Oix i baixar amb la carrossa a Montagut, on faríem amb una petita cavalcada. Després, un altre cop cap a Orient.

Caldrà que els nens esperin uns dies i, sobretot, que es portin bé.

x