L’Olot i Xumetra tornen a ajuntar els seus camins

Xumetra mai va acabar de marxar de l’Olot. Aquest estiu, amb el descens i la idea del Llagostera de jugar a l’Estartit, el seu poble natal, el davanter va veure clara la opció de jugar als seus 36 anys a la nova Primera Federació, però ell i la seva família i es van quedar a viure a la Garrotxa. Ara, després d’una etapa curta però gens dolenta en la vessant individual al nou Costa Brava, ha decidit fer el pas de tornar, encara que li suposi jugar dos categories per sota.


Xumi ha marcat tres gols aquest curs amb un equip que no ha acabat de rutllar, que té la permanència complicada a hores d’ara i que ha canviat recentment de propietaris. Era el màxim golejador de l’equip però el de l’Estartit ho ha vist clar: volia acabar el curs a l’Olot. El club garrotxí incorpora l’atacant després que rescindís amb l’antic Llagostera pel que resta de temporada i per un curs més.

L’any 2017, Xumetra arribava al club garrotxí a Segona B i, superant aquí una lesió i entrant poc a poc a l’equip, es va acabar fent indispensable  tot un referent, amb un centenar de partits amb l’elàstica olotina marcant 23 gols.

Serà, sens dubte, un referent ofensiu per a l’equip a la davantera, on poden formar un tàndem temible i de perfils ben compatibles amb Sergi Arranz.

 

 

x