Àlex Feliu: “Vull viure l’ambient del Dakar. L’objectiu és córrer i regular cos i màquina per intentar completar el rally”

15 anys ha hagut d’esperar el pilot garrotxí Àlex Feliu per fer realitat el seu somni: competir al Rally Dakar. Un llarg trajecte que ha passat, fins i tot, per moments de tirar la tovallola.

Àlex Feliu, pilot de quads: Jo havia tirat la tovallola. Sincerament, ho havia provat molts anys i no havia estat possible. I esgota. Però aquest any he tingut sort i s’ha pogut lligar, sobretot a nivell d’espònsors.

I és que per estar al considerat millor ralli del món fa falta que et valorin la teva trajectòria, està bé física i mentalment, tenir una bona maquinària i diners.

Àlex Feliu, pilot de quads: Ha de coincidir tot i has de tenir moltes ganes per un projecte com aquest. Si no, no t’hi posis. I quan tots els factors es donen (el físic, l’econòmic, psicològic). I quan tens tot això, després t’han d’acceptar la candidatura.

Àlex Feliu va volar aquest dilluns cap a Aràbia Saudita i aquest dissabte debutarà a una prova que s’allargarà 12 dies i que recorrerà 10.000 quilòmetres. A ell, a més a és, li ha tocat obrir pista a la primera etapa, el pròleg. Tot un repte per un rookie. L’objectiu, és molt clar.

Àlex Feliu, pilot de quads: El meu objectiu és sortir i córrer de manera que reguli cos i maquina per acabar la prova. Si jo faig tot el que he treballat i pel que sigui no acabo, no em sentiré malament. El que no vull, és cometre errades que he treballat per no cometre.

L’Àlex també té molt clar què és el que té més ganes de viure.

Àlex Feliu, pilot de quads: Sobretot vull viure l’ambient. Competir a la cursa més important del món amb els pilots més importants del món. I viure aquest ambient em fa molta il·lusió.

Tal i com ell mateix diu, ja ha corregut el més el Dakar més difícil: arribar a disputar-la. A partir d’aquest dissabte tocarà gaudir l’altre Dakar a les dunes del desert amb el seu quad.

x