Genís Matabosch, guardonat amb la Medalla d’Or al Mèrit en les Belles Arts en reconeixement a la seva tasca en l’àmbit circense

El Consell de Ministres va aprovar ahir a la tarda la concessió de les Medalles d’Or al Mèrit a les Belles Arts corresponents a l’any 2021. Aquest guardó distingeix les persones i entitats que han destacat en el camp de la creació artística i cultural o han prestat serveis notoris en el foment, desenvolupament o difusió de l’art i la cultura o en el patrimoni artístic conservació.

Entre els 31 guardonats d’enguany hi figura Genís Matabosch, president de la fundació cultural Circus Arts Foundation, per la reivindicació del circ com a fenomen cultural i la conservació del seu patrimoni històric i el seu estudi. Matabosch, és director del Palau internacional de les Arts del Circ, el Circusland situat a Besalú. L’entrega física de la Medalla es realitzarà juntament amb la resta de personalitats distingides amb la mateixa condecoració en un acte previst pel primer trimestre de 2022.

x