La Vall d’en Bas destinarà més d’un milió d’euros a inversions al llarg del 2022

L’últim Ple ordinari de la Vall d’en Bas va servir per aprovar els pressupostos per a l’exercici 2022. Els comptes pujen gairebé fins als quatre  milions d’euros i suposa un increment del pràcticament un 9% respecte del darrer exercici.

En el capítol d’inversions, on s’hi destinarà més d’un milió d’euros, hi destaca la continuïtat en les polítiques ambientals, com ara les ajudes en la instal·lació de plaques solars o les destinades a l’estalvi energètic. També les tasques que es desenvolupen des de la brigada municipal tindran un paper important. Així, s’han previst recuperacions de camins i l’arranjament dels accessos als diferents pobles que conformen la Vall.

Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas: “És un pressupost centrat en continuar treballant pel medi ambient i la sostenibilitat i pensant en el sector agrari i sobretot en les persones”.

En relació al Pla Estratègic de Mobilitat Municipal Sostenible (PEMMS) i el pressupost de l’any vinent, l’objectiu és anar implementant de manera progressiva algunes de les millores de sostenibilitat i estructurals que s’hi plantegen.

El pressupost es va aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern i l’abstenció del grup a la oposició.

x