Marta Trepat exposa una mostra de la seva obra a l’Àmbit Sant Lluc

L’artista Marta Trepat ha exposat una nova obra plàstica amb una pintura que ella mateixa considera abstracta a l’Àmbit Sant Lluc. A través de l’obra, es pretén que el visitant gaudeixi de l’efecte sorpresa, amb petites variacions i defectes i amb una mena de relació amb el tecno i el jazz.


Marta Trepat, artista: Basada en ritmes que venen d’un origen de cal·ligrafia i que ha anat derivant en un fet de línies repetitives creant com una superfície.

Per altra banda, a la segona sala hi ha tres obres completament diferents de les que trobem a l’entrada. Són tres aquarel·les fetes sobre paper japonès i tinta japonesa que fan referència a l’etapa del primer confinament.

Marta Trepat, artista: Una cosa insòlita. Era una obra bastant efímera i sobre paper japonès. Els pinzells xinesos, la tinta xinesa i l’aquarel·la han sigut una de les primeres tècniques que vaig fer.

Trepat, a més, és membre de la Junta Directiva de l’associació i aquest fet també li ha comportat un al·licient per exposar-hi. Ha convidat a tots els interessats en l’art a acostar-se a l’espai del centre de la ciutat. L’exposició es podrà visitar fins al 9 de gener.

x