Bàsquet i lleure educatiu: la proposta de campus del Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc

Alguns clubs esportius de la comarca aprofiten aquests dies de Nadal per dur a terme campus esportius. Un exemple el podem trobar aquests dies a Sant Joan les Fonts, al campus del Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc, en el qual hi participen una mica més d¡’una dotzena d’infants nascuts entre el 2008 i el 2015.


Júlia Viladegut, entrenadora Campus CBGX Santjoanenc: Durant el Nadal estan molt a casa seu i és una manera de continuar fer esport i passar-s’ho bé.

Una participant molt fidel a aquest campus que es duu a terme Sant Joan les Fonts és l’Ivet. Té 10 anys i no se n’ha perdut ni un. De fet, ella també és jugadora del club.

Ivet Pallisera, participant: Venim a jugar a bàsquet i fem altres activitats i jocs. Fem circuits, entades i jocs varis relacionats amb e bàsquet.

Una de les coses que intenta potenciar aquest campus és el fet de combinar l’esport amb el lleure, i fer en grup, altres activitats educatives més enllà del bàsquet.

Laura Mora, entrenadora campus: Barrejar tema lleure i esport, i que es pugui gaudir de fer altres activitats que no farien a casa. Per exemple, hem fet una activitats de realitat virtual, molt interessant sobretot pels més grans.

Una bona manera de combinar lleure  i esport. Una proposta cada dia es porta més, en aquest tipus d’activitats que es realitzen durant les festes de Nadal.

 

 

 

x