El guanyador del sorteig de Reis de l’ACO gasta el premi en compres durant el diumenge d’obertura comercial

Unes sabates van ser l’objecte de compra que van permetre a Dani Carbonell guanyar el sorteig de l’Associació de Comerciants d’Olot. Aquest veí de Montesquiu, un poble d’Osona però proper a Ripoll, té Olot com a referència a l’hora de comprar sobretot roba i complements.

Dani Carbonell, guanyador del sorteig de Reis de l’ACO: Vam venir un dissabte, vam estar mirant i després vaig tornar un dilluns a la tarda, vaig omplir la butlleta i som-hi. Normalment venim a Olot a comprar i aquesta vegada a sobre ens va tocar. Van trucar-me, la primera trucada no la vaig agafar perquè pensava que era propaganda. La segona la vaig agafar i vaig endur-me una molt bona sorpresa. Normalment no em toca mai res i fantàstic, molt content.

Cristina Pujolràs, vocal de la Junta de l’ACO: Això ha demostrat que Olot està obert arreu i que tothom dels voltants ve a comprar a Olot.

Aquest diumenge d’obertura comercial era el dia en què Dani Carbonell havia de gastar els 2.400 euros de premi als comerços de la ciutat. Per segon any consecutiu a causa de la COVID-19, el límit de temps s’expandia a tota la jornada comercial. El guanyador del sorteig va aprofitar el temps atorgat, així com la gran varietat d’oferta que es troba a les diferents botigues associades d’Olot, per comprar tota mena d’articles i productes.

Dani Carbonell, guanyador del sorteig de Reis de l’ACO: He aprofitat per acabar de fer quatre regals que ens falten, roba, sabates, menjar… una mica de tot. Com que hi ha per comprar diverses coses, ho gastem una mica en tot.

Cristina Pujolràs, vocal de la Junta de l’ACO: Funciona, perquè veus que van a totes les botigues, compren per Nadal i al comerç local.

Els comerços associats a l’ACO segueixen confiant en el sorteig de la campanya de Nadal, que enguany ha contribuït a omplir prop de 22.000 butlletes després que els consumidors han realitzat les seves compres.

x