Unes 80 persones participen en la 2a Sant Silvestre de Santa Pau

Santa Pau va acomiadar l’any 2021 fent esport amb una cursa de Sant Silvestre que va complir les expectatives amb gairebé una vuitantena de participants. La cursa va omplir els carrers del municipi de veïns d’edat molt diversa. S’hi va poder veure adults, joves i infants.

Cristina Capó, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Santa Pau: Tot i la situació, hem pensat que el poble ens hem recuperat de la sisena onada i vam decidir tirar-ho endavant. A l’aire lliure, l’esport i la cultura han de tirar endavant.

La prova va gaudir d’un caràcter molt familiar i, sobretot, lúdic, amb una ruta circular que va sortir i arribar davant de l’Ajuntament. Cap mena de desnivell. Els més petits ho van aprofitar al màxim

Iu, participant: A mi m’ha agradat. Ha estat bé.

Lluc, participant: Ha sigut una mica cansat i m’ha agradat.

Joel, participant: A mi també m’ha agradat molt i també m’ha cansat.

Un dia radiant en tots els sentits.

x