El Moto Club Olot tanca un 2021 amb grans resultats en totes les categories

La Garrotxa sempre ha estat terra de trial i aquest 2021 s’ha fet sentir una mica més, i és que fins a quatre pilots del Moto Club Olot van enfilar-se al podi del Campionat de Catalunya. El president del club, Carles Casas, es va imposar a la categoria open +50, el seu fill va ser segon a la categoria promo, Salvador Planella va ser tercer en open +50 i el més petit de tots, Marc Planella, de només 13 anys, es va proclamar campió de la categoria base. Aquesta ha estat una temporada lleugerament  millor que la dels últims anys.


Marc Planella, campió de Catalunya de Trial: Esperar-m’ho no m’ho esperava, sincerament. Vaig estar uns dies molt eufòric, més que res per què era el primer any que corria el campionat sencer.

Carles Casas, campió de Catalunya de trial i president Moto Club Olot: Els resultats ho diuen tot. Diu molt del nostre club que sortíssim amb tants podis. Jo també vaig ser segon al campionat d’Espanya, així que dobla satisfacció aquest any.

Actualment el Moto Club Olot compta amb una cinquantena de llicències federatives i tot i tractar-se d’un esport minoritari, destaca el fet d’anar sobrevivint tenint grans pilots de totes les edats.

Carles Casas, campió de Catalunya de trial i president Moto Club Olot: Jo diria que anem millorant els resultats perquè la base creix i tenim bons pilots, com en Marc. També perquè anem fent trials: a la Pinya, Joanetes, Camprodon, el de les basses. Estem fent moltes proves i això també crea afició.

Ara bé, el gran repte seria poder trobar un espai a la Garrotxa on poder-hi entrenar i fer competicions, com ja s’havia fet dècades enrere. Pel moment, tots els pilots del Moto Club Olot han d’anar a entrenar a les àrees de Camprodon i Sant Joan de les Abadesses.

Salvador Planella, podi al Campionat de Catalunya de trial: Nosaltres no podem entrenar a qualsevol lloc. A Olot, per exemple, no podem entrenar perquè està protegit, és parc natural. Ens agradaria que algú ens ajudés a torbar un lloc, ja no per mi i els més grans, sinó pels joves. I perquè ajudaria a tirar tot això endavant.

x