En Fumera torna a aparèixer a la Vall d’en Bas a pocs dies de l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar

Comença a ser habitual que per aquestes dates un curiós personatge, anomenat Fumera, aparegui a la Vall d’en Bas pocs dies abans de l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar. En Fumera és, senzillament, un gran espia. Ho sap tot dels Tres Reis i de tots els nens i nenes. Aquest dilluns va rebre els infants a Can Trona, els hi va preguntar com s’havien portat i els va convidar a passar pel campament que hi havia muntat, perquè els més petits observessin com és prepara una nit tan màgica com la de Reis. Tot és molt important: com es construeixen les joguines; com s’escriuen i s’ordenen les cartes que després llegeixen els Reis; o com es preparen les capses on es col·loquen els regals. Ahir, es van exhaurir les 860 entrades disponibles.


Rosa Siñol, presidenta Mum’s: És com un campament reial, però l’any passat com que no vam poder fer el campament reial, doncs vam fer el taller d’en Fumera. I ens va agradar tant, que enguany hem fet taller d’en Fumera i Campament Reial.

Són molts els personatges que els més petits van poder anar coneixent.

Laia: La fada dels desitjos, en Fumera, la caramel·lera i els patges.

L’home i la dona dels temps els hi explicava la importància de tenir controlat el rellotge durant una nit amb tanta feina com la del cinc de gener. I una fada va rebre els més petits sota l’arbre dels desitjos. Els patges, mentrestant, no paraven de recollir cartes. Unes cartes carregades d’l·lusions.

Pau: Tinc 3 anys i vull un gat petit

Laia: Coses d’en Harry Potter i de maquillatge

Berta:Un unicorn, un xumet i una banyera.

Tots aquests desitjos, però, tenen un condicionant important. Haver-se portat bé durant tot l’any.

Àlex i Laia: Ens hem portat molt bé.

Doncs si s’han portat molt bé, no tenen perquè patir per absolutament res.

 

x